Priser & information

Förevigar lyckliga stunder i livet

Barn & familj

 

Fotoavgift utomhus 795kr

Fotoavgift studion 995kr

 

Vi träffas utomhus eller i min studio, vi tar fina porträtt enskilt och tillsammans om ni önskar. Vi skapar minnen för framtiden.

Vid studiofotografering går det bra att ta med dopklänning för kombinerad fotografering, vanliga porträtt/dopfoton.

Smash the cake

 

Fotoavgift utomhus 1145kr

Fotoavgift studio 1295kr

 

Smash the cake kan utföras både i studio och utomhus, vi har ett tårtkalas tillsammans och firar lillens första födelsedag.

 

I fotograferingsavgiften ingår:

 

* Råd och information före fotograferingen.

* Fotografering (ca 1 timme)

* Lån av rekvisita.

* Urval och grundredigering av samtliga bilder.

* Bildvisning online & bildleverans.

 

Bildpriser/bildpaket

 

Enskilda bilder 495 kr/st

5 st bilder 995 kr

10 st bilder 1495 kr

15 st bilder 1990 kr

20 st bilder 2490 kr

Alla bilder 3495 kr

Såhär går det till:

 

Bokning: Ni bokar er fotografering genom att klicka här.

Betalning av fotoavgiften sker i samband med bokningsbekräftelse för att säkerställa ert datum.

 

Inför fotograferingen: Försök se till så att barnet/barnen är mätta och glada när de kommer till fotograferingen, med mat i magen och ordentlig sömn brukar fokusen kunna hållas ordentligt och energin är på topp. Ta gärna med något ombyte till de enskilda fotona, till syskon foton får man gärna matcha färger/mönster, tänk dock på att för mycket mönster och starka färger stjäl lite fokus från motivet.

 

Under fotograferingen: Fotograferingen pågår i ca 60min. Vi busar och leker tillsammans. Jag har lite olika rekvisita som finns att använda under fototiden.

 

Efter fotograferingen: Det tar ca 1-2 veckor att gå igenom alla bilderna, efter det får ni ett mejl med en länk där ni kan gå in och se bilderna hemma i lugn och ro. Bilderna finns tillgängliga i 7 dagar från att ni mottar mejlet, behöver ni förlänga någon dag så kan ni meddela mig så ordnar jag det. Efter att ni valt ut era favoritbilder skickas en faktura på fotopaketet som ska betalas innan leverans sker. Paket med bilder 1-20 st levereras via dropbox.com där ni skapar en användare, vill man köpa alla bilderna från dagen så levereras dessa på ett egendesignat USB-minne via posten.