Bröllop

Förevigar lyckliga stunder i livet

Tills döden skiljer oss åt

 

En dag att minnas för alltid. Ni gifter er bara en gång i livet och bilderna kommer ni att titta tillbaka på under resten av era liv.

Det är bilderna som får er att återblicka till denna vackra dag, till alla känslor, pirret i magen, uttåget ur kyrkan och glädjetårarna.

A true lovestory never ends

Att välja rätt fotograf inför er stora dag

 

Det viktigaste ni ska tänka på är att det ska kännas rätt, det ska kännas bra i magen och ni ska känna er trygga med fotografen. Jag vill vara med från början till slut, vara med i planeringen och till avslutat bröllop, jag är även behjälplig i efterhand om ni vill beställa produkter på egen hand.

 

Jag tycker att personkemi är väldigt viktigt och erbjuder ett kostnadsfritt första möte där vi träffas och pratar tankar och idéer, känner av om jag är passande för er. Vid mötet bjuder jag in er till min studio där vi i lugn och ro pratar och fikar tillsammans.

 

Detta får ni

 

* Ett planeringsmöte i min studio

* Provfotografering på utvald plats .

* Alla bilder ingår i samtliga bröllopspaket

* Bilderna levereras på USB-minne

 

Priser

 

Jag erbjuder flera olika bröllopspaket för att passa just er. Självklart kan man skräddarsy sitt eget paket utefter era önskemål. Bröllopspriserna börjar på 6000kr. Reseersättning tillkommer vid resor utanför Norbergs kommun.

 

Jag kan även åka långväga där övernattning behövs.

För att se mera information & priser klicka här.