Priser & information

Förevigar lyckliga stunder i livet

Bröllopsfotografering

 

Information

Bröllopsmöte och provfotografering ingår i alla bokningar. Vi går igenom era önskemål inför bröllopet. Tillsammans tittar vi ut en potentiell plats till porträttfotograferingen. Vi utför även provfotograferingen på denna plats.

 

Redigering

Alla bilderna är redigerade när de levereras. Med det menas en förbättring i efterhand på tillexempel ljus, färg och kontrast.

Oredigerade bilder lämnas ej ut.

 

Reseersättning

Jag utgår ifrån Norberg och har egen bil så jag kan ta mig i stort sett vart i landet ni än befinner er. Reseersättning utanför Norbergs kommun är 35:-/mil. För bröllop långväga där övernattning behövs, kontakta mig för offert där resa & logi ingår.

Paketpriser

 

Bröllopspaket 1 - the beginning

 

* Porträttfotografering på valfri plats.

* Alla bilder ingår från fotograferingen

 

 

6.000 kr

Bröllopspaket 3 - Together

 

* Porträttfotografering på valfri plats

* Fotografering vid vigsel

* Styling inför bröllopet eller mingel en timme vid festlokalen

* Alla bilder infår från fotograferingen

 

 

10.000 kr

 

 

Bröllopspaket 2 - love at first sight

 

* Porträttfotografering på valfri plats

* Fotografering vid vigsel

* Alla bilder ingår från fotograferingen

 

8.200 kr

Bröllopspaket 4 - Now and forever

 

* Fotografering från början till slut

* Förberedelser, första mötet, vigsel

* Uttåg ur kyrkan, porträtt, gratulationer

* Mingel och dukning vid bröllopsmiddag

* Alla bilder ingår från fotograferingen

 

14.500 kr

Såhär går det till:

 

Bokning & betalning

Ni bokar er fotografering genom att klicka här. Vid bokning tas en bokningsavgift ut på 30% av priset och den garanterar er det bokade datumet. Bokningen är giltig först efter att bokningsavgiften blivit betald, resterande belopp betalas senast 7 dagar efter bröllopet. Bokningsavgiften betalas ej tillbaka vid avbokning. Vid avbokning som sker senare än 14 dagar före bröllopet faktureras resterande belopp. Allvarlig sjukdom eller händelser som kräver ombokning sker kostnadsfritt.

 

Bilder

Bilderna levereras digitalt via USB-minne som skickas med posten. Leveranstiden på bilderna är ca 6-8 veckor beroende på säsong. Tackkort och fotoböcker finns ej tillgängligt men jag hjälper gärna till med detta i efterhand om det önskas.

 

Användningsrätt

I priset ingår fri användningsrätt för privat bruk. Kunden får framkalla bilder fritt och använda på internet. Vid publicering på internet ska ''Fotograf EE-photo'' anges. När ni anlitar mig som bröllopsfotograf förbehåller jag mig rätten att publicera bilder på min hemsida och i marknadsföringssyfte på min facebooksida EE-photo, om inget annat avtalas vid bokning.