Gravid & nyfödd

Förevigar lyckliga stunder i livet

En kort tid som ni vill minnas föralltid.

 

Att gå runt med en liten i magen som snart kommer att få ligga i din famn, det är en alldeles speciell känsla, svår att beskriva. Att få se all kärlek och förväntan som finns i blivande föräldrars blick är magisk, vacker att få vara med och skapa minnen från.

 

Det känns som en evighet att gå runt i 9 månader med en liten i magen men helt plötsligt är miraklet i era händer. Den första tiden med en nyfödd liten krabat händer det väldigt mycket, bilder från de första dagarna tillsammans blir ett vackert minne.

''The smallest feet leave the biggest footprints in your heart''

Gravidfotografering

 

En gravidfotografering kan göras när som helst under graviditeten, men vanligast runt v.32-36. Fotograferingen kostar från 795kr. I detta ingår det en timme fotografering, efterarbete och bildvisning. Bilder köps separat efter bildvisningen. Gravidfotografering sker antingen i min studio eller på en fin plats utomhus som vi kommer överrens om utifrån era önskemål.

 

För att läsa mer info & se priser kan ni klicka här.

Nyföddfotografering

 

En nyföddfotografering sker inom de första 14 dagarna efter förlossningen. Vi tar fina bilder när den lilla sover, för detta har jag olika rekvisita att låna. Fotograferingen kostar 1490kr, jag avsätter 90 min för att det ska finnas gott om tid för matning & blöjbyte.

 

Nyföddfotografering sker endast i studion.

 

För att läsa mer info & se priser kan ni klicka här.

I väntan på ett syskon

 

Gravidfotografering kan utföras ensam, tillsammans med partner/barn eller båda två inkluderade. Skapa en familjefotografering i väntan på den lilla så att ni har något vackert att visa när den blir stor.