Fotografering

Förevigar lyckliga stunder i livet

Barn & Familj

 

Innan du vet ordet av det är första födelsedagen bakom hörnet och er lilla skatt har lärt sig att gå. Jag hjälper er att föreviga barnen i olika åldrar så att ni har minnen att spara för framtiden när era barn börjar bli stora.

Gravid & Nyfödd

 

Att vänta barn är en speciell känsla, det är något som kommer förändra ert liv helt och hållet. Jag hjälper er gärna att skapa minnen från denna vackra tid. Både innan och efter födseln.

Bröllop

 

Att säga ja till varandra är någon extra och vackert. En dag fylld med värme och kärlek, en dag av glädje och tårar av lycka. När ni tittar tillbaka på er dag vill jag att ni ska minnas den som om det vore igår.

Kärlek & känslor

 

Att fånga känslor på bild är bland det bästa och vackraste jag vet. Silhuetter gör detta ännu vackrare med sin mystik. Fånga ögonblick tillsammans med din partner, ett husdjur eller varför inte hela familjen?

Student & Bal

 

En av de största dagarna i ert liv, ni är färdiga med skolan och vuxenlivet väntar bakom hörnet. Jag vill gärna vara med er och skapa minnen från denna stora dag. Boka en tid för bara dig, dig och din partner eller tillsammans med vänner. Du väljer vilka du vill minnas denna tid med.

ID-kort / Körkort / CV-porträtt / Personalbilder

 

Är det dags att förnya körkortet eller legitimationen? Kom in till mig så hjälper jag dig. Erbjuder även bilder till CV och hemsida.