Förevigar lyckliga stunder i livet

Gravid & Nyfödd


Att vänta barn är en speciell känsla, det är något som kommer förändra ert liv helt och hållet. Jag hjälper er gärna att skapa minnen från denna vackra tid. Både innan och efter födseln.

Barn & Familj


Innan du vet ordet av det är första födelsedagen bakom hörnet och er lilla skatt har lärt sig att gå. Jag hjälper er att föreviga barnen i olika åldrar så att ni har minnen att spara för framtiden när era barn börjar bli stora.

Bröllop


Att säga ja till varandra är någon extra och vackert. En dag fylld med värme och kärlek, en dag av glädje och tårar av lycka. När ni tittar tillbaka på er dag vill jag att ni ska minnas den som om det vore igår.

Student & Bal


En av de största dagarna i ert liv, ni är färdiga med skolan och vuxenlivet väntar bakom hörnet. Jag vill gärna vara med er och skapa minnen från denna stora dag. Boka en tid för bara dig, dig och din partner eller tillsammans med vänner. Du väljer vilka du vill minnas denna tid med.

ID-kort / Körkort / CV-porträtt


Är det dags att förnya körkortet eller legitimationen? Kom in till mig så hjälper jag dig. Kan även hjälpa med bilder till ditt cv.

Företag


Behöver ni nya bilder till er hemsida eller sociala medier? Jag hjälper er med både porträtt på personalen och verksamhets bilder ute på fältet.