Nyfödd

Fotograferingsavgift exklusive bilder.

1490 kr

 

Enskilda bilder 495 kr/st

5 st bilder 995 kr

10 st bilder 1495kr

15 st bilder 1990 kr

20 st bilder 2490 kr

Alla bilder 3495 kr

 

I fotograferingsavgiften ingår:

* Råd och information före fotograferingen.

* Fotografering (ca 1,5 timme)

* Lån av rekvisita.

* Urval och grundredigering av samtliga bilder.

* Bildvisning online & bildleverans.

 

Leverans & betalning

Efter fotograferingen tar det ca 3-5 dagar att gå igenom bilderna sedan får ni en länk till ett personligt album på webben för att se och välja ut favoritbilden/bilderna. Enskilda upp till 10st bilder levereras digitalt via dropbox.com, väljer man alla bilder så levereras dessa på ett usb-minne via posten. Betalning sker via faktura hos frilans finans, de har även möjlighet att erbjuda swishbetalning, fakturan skickas i samband med urval och betalas innan leverans av bilder.

 

Har ni varit på gravidfotografering hos mig får ni 20% rabatt på nyföddfotografering, det gäller både fotograferingsavgift & bilder.

Nyföddfotografering med det lilla miraklet.

 

Jag har fått höra flertalet gånger om mammor som ångrar att de inte bokat en nyföddfotografering, detta för att barnen växer som mest i den tidiga åldern.

 

Föreviga det nykomna lilla miraklet som ni har längtat så mycket efter & få vackra bilder från första tiden i livet. En speciell fotografering

som sker bäst inom de första 14-dagarna. Boka gärna in er föräldrar tillsammans så att ni får vackra familjebilder när barnet är nyanlänt.

Vackra bilder att bära med sig genom hela livet. En fotografering tar ca 90 minuter, ibland går det fortare men ibland behöver liten lite

extra tid på sig med blöjbyte & matpauser.

 

Det finns lite olika små rekvisita att använda vid fotograferingen, blöjskydd & luvor.

 

Bokning

Längre ner på denna sida finns en ruta med bokningsinformation.