Fotografering

Elin Ekroos


Barn & familjefotograf

FOTOGRAFERING

Ta gärna en titt på bilderna nedan för att skapa er en tanke om hur du vill att era bilder ska se ut.Det finns många lyckliga stunder som man upplever i livet, som jag tycker är av stort värde att spara inför framtiden. Det kan vara graviditeten i väntan på det lilla miraklet, er nyfödda lilla diamant eller första födelsedagen.


Studio


FotograferingI studion är ni välkomna om ni vill ha stilrena porträtt på era barn eller familjen. Kan ta emot max 8-10st vid ett och samma tillfälle. Det finns lite olika rekvisita att låna. Vid bokning har ni möjlighet att välja mellan svart eller vit bakgrund till era foton.


 

Utomhus


FotograferingNär det gäller utomhusfotograferingar finns inga begränsningar, ta familjebilder inklusive djuren eller förevigar era små busfrön ute i ett hav av vitsippor. Att fotografera utomhus ger väldigt många möjligheter gällande fina platser och naturligt ljus.

Information om studio- & utomhusfotografering

Bokning av fotografering


Skicka en bokningsförfrågan under prislista, skriv med önskat datum och tid för fotograferingen, t.ex förmiddag eller eftermiddag så återkommer jag med lediga tider i närheten av erat önskemål.


Vid barnfotografering önskar jag veta namn och ålder på barnen för att på bästa sätt kunna förbereda mig så skriv gärna med det i meddelandet.


För att garantera er bokning sker betalning av fotoavgiften i samband med bokningen, resterande faktureras i efterhand.

Inför fotograferingen


Ni kan förbereda er på olika sätt beroende på vilken typ av fotografering som ni har bokat. När det gäller mindre barn så kan man tänka på att ta med någon favorit bland sina leksaker där hemma för att lätt kunna fånga uppmärksamheten under fotograferingen.


När det gäller klädval så brukar jag tipsa om enkla färger och gärna så lite mönster som möjligt för att detta inte ska stjäla fokus i bilderna, vid syskonfotografering är det väldigt fint att matcha färgerna på något sätt.

Under fotograferingen


När det är dags för fotografering kan jag behöva föräldrarnas hjälp i vissa situationer. Ibland räcker det med att stå bakom min rygg och göra lite fina grimager för att få barnen att skratta och ibland kan man behöva hoppa och dansa lite.


Det är lite olika beroende på hur barnen är. Ibland går det bra utan föräldrarnas hjälp men blyga barn kan behöva lite stök och skoj av någon som de känner sig trygg med för att slappna av.

Efter fotograferingen


När fotograferingen är över tar det ca 3-5 dagar att gå igenom alla bilder beroende på om det är hög- eller lågsäsong.  Men försöker leverera bilderna från studio och utomhusfotograferingar senast inom 14 dagar från fototillfället.


Jag bearbetar bilderna i datan genom att förbättra ljus och kontraster så att de ser enhetliga ut. När bilderna är färdiga bjuder jag in er till ett album på webben där ni enkelt kan se  dessa hemma i lugn och ro och välja era favoriter. Leverans sker på olika sätt beroende på hur stort paket ni väljer.


De levereras antingen via webben eller via usb-minne.

Temafotografering till ert lilla busfrö

FÖDELSEDAG

Är den första födelsedagen på intågande och vill ni göra något alldeles speciellt för att minnas denna dag långt fram i tiden? Då har ni kommit rätt. Inför den kommande födelsedagen pyntar vi min studio med ballonger och vimplar, det ingår även en tårta i matchande färg från det anrika Elsa Anderssons Konditori.


Vi hinner även med att ta fina porträttbilder innan tårtkalaset kör igång på riktigt.

MJÖLKBAD

Ett nytt koncept som jag började med sommaren 2018 är mjölkbad. Denna typ av fotografering kan utföras både utomhus och i studion. Vi blandar mjölk och ljummet vatten och pyntar sedan med blommor i badet och runtom. Denna typ av fotografering är väldigt uppskattad hos småbarnsföräldrar då barnen bli lyriska av att bada. 

ID & KÖRKORTSFOTOGRAFERING

Nu finns möjlighet att komma till min studio och förnya bilden.

 

 

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Behöver ni nya bilder till er hemsida eller till era sociala medier? Jag hjälper er att ta porträtt på personalen och bilder ute på fältet/arbete.

Skicka ett meddelande nedan med era önskemål så återkommer jag med offert.

Vilken typ av fotografering är du intresserad utav?

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan och välj er fotografering i rullgardinen.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 

Copyright Statement

Elin Ekroos

Fotograf / Norberg

Telefon: 070-7526563

Adress: Hackspettbacke 3,

73835 Norberg