Om

Elin Ekroos


Barn & familjefotograf

ABOUT ME


Hej!


 

Det är jag som är hon bakom kameran.


 

När jag gick i skolan läste jag barn & fritidsprogrammet för jag visste att på något sätt ville jag jobbar med barn i framtiden och detta yrke är ju bland det bästa man kan ha. Jag brinner för att göra något av värde för någon annan och att ordna minnen på era busfrön som ni kan glädjas av i all framtid är ju underbart. Trots mina snart 30år så är jag väldigt lekfull och har barnsinnet kvar så att busa med era små är inga problem för mig.

 

Tanken med en fotografering är att vi ska ha en rolig lekstund där vi alla kan skratta och känna oss avslappnade. Ber man ett barn att skratta händer ofta att man får raka motsatsen som svar därför gäller det att kunna få barnen att skratta på ett naturligt sätt.

Gillar ni mig och mina bilder så här långt? Kontakta mig gärna angående era idéer.Låt oss skapa minnen för framtiden!


Välkommen att besöka min studio med olika sorters rekvisita!


 

Jag erbjuder många olika intriktningar på fotografering, jag vill vara med och skapa minnen från alla lyckliga stunder i era liv, när ni väntar er första kärleksbebis, när ert lilla mirakel är nyfödd, första födelsedagen, syskonen. er bröllopsdag och andra fina stunder. Jag kan erbjuda er fotografering året om, då det kan vara lite kallt och blött att fotografera utomhus vintertid så har jag fördelen att kunna erbjuda studiofotografering under vinterhalvåret. 

 

I studion finns en del olika rekvisita att låna under fotograferingen, bland annat detta som ni ser på bilderna nedan, sedan finns äldre modell av resväska, fårskinnsfäll i fuskpäls, gravidklänningar med mera. Vill man ta med egen rekvisita så går det självklart också bra.

 

Copyright Statement

Elin Ekroos

Fotograf / Norberg

Telefon: 070-7526563

Adress: Hackspettbacke 3,

73835 Norberg