Bröllopsfotografering

Grattis och vad roligt att ni ska gifta er, jag älskar att föreviga andras kärlek på bild. Jag har fotograferat tre bröllop tidigare och det är bland det bästa jag vet. Tills döden skiljer oss åt. En dag att minnas för alltid. Ni gifter er bara en gång i livet och bilderna kommer ni att titta tillbaka på under resten av era liv. Det är bilderna som får er att återblicka till denna vackra dag, till alla känslor, pirret i magen, uttåget ur kyrkan och glädjetårarna.

A true lovestory never ends

Att välja rätt fotograf inför er stora dag

 

Det viktigaste ni ska tänka på är att det ska kännas rätt, det ska kännas bra i magen och ni ska känna er trygga med fotografen. Jag vill vara med från början till slut, vara med i planeringen och till avslutat bröllop, jag är även behjälplig i efterhand om ni vill beställa produkter på egen hand.

 

Jag tycker att personkemi är väldigt viktigt och erbjuder ett kostnadsfritt första möte där vi träffas och pratar tankar och idéer, känner av om jag är passande för er. Vid mötet bjuder jag in er till min studio där vi i lugn och ro pratar och fikar tillsammans.

Bokning

Gud va roligt att ni ska gifta er och eventuellt planerar att boka mig som er bröllopsfotograf. Längst ner på denna sida finns ett formlär som ni fyller i för att skicka en bokningsförfrågan till mig. Jag granskar er förfrågan och återkopplar till er ganska snart. Vill ni bara ställa några frågor angående bröllopsbokning så går det också bra att göra via formuläret.

 

En bokningsvgift på 30% av priset faktureras och den garanterar er det bokade datumet. Bokningen är giltig först efter att bokningsavgiften blivit betald, resterande belopp betalas senast 7 dagar efter bröllopet.

 

Skulle ni vilja träffa mig innan en eventuell bokning? Aboslut, vi kan ses på en kopp kaffe och diskutera bokning. Personkemi är viktigt för mig och jag vill att allt ska kännas rätt för båda parter. Jag kan åka långväga för att föreviga er dag, reseersättning på 25kr/mil tillkommer utanför Norbergs kommun. Kan även åka långt med övernattning, skicka en förfrågan så återkommer jag med prisuppgift där boende är inräknat.

Planering

I priset ingår det ett planeringsmöte, jag vill träffa er och lära känna er inför er stora dag. Vi träffas i min studio där jag bjuder på fika, vi pratar igenom hur era tankar går kring fotografering och platser, vi går igenom en checklista för att inte missa något från den stora dagen, vi tittar på bilder för att inspereras av andra och vi kan tillsammans titta ut fina platser för bröllopsporträtt både utomhus och gärna under tak ifall det mot förmodan skulle regna på er stora dag. Vill ni får ni gärna prova på att stå framför kameran under mötet, vi provar på olika vinklar, poser och uppställningar, allt för att det ska kännas bra inför er bröllopsdag.

 

Under planeringsmötet skriver vi avtal på vad uppdraget innebär så att båda parter är överrens och inga missförstånd uppstår. Detta möte ingår i paketpriset och är en viktig del av uppdraget.

Fotografering

Min uppgift är att föreviga er stora dag, fånga alla vackra ögonblick, glädjetårar och skratt. Detta är något jag brinner mest för, att föreviga andras kärlek på bild. Jag gillar att variera mina bilder med helkroppsbilder, halvkroppsbilder, landskapsbilder så man får med omgivningen, detaljbilder på ringar, brudbukett och andra fina detaljer vid dukning och omgivning vid festlokalen.

 

Allt för att ni ska få en helhetsbild från er speciella dag. Jag jobbar med en speciell teknik för att ni ska kunna känna er avslappnade och framkalla naturliga bilder med mycket kärlek. Detta är eran första stund tillsammans som gifta och jag vill att det ska återspegla sig i bilderna som vi tar.

Leverans

Efter avslutat bröllop sorterar jag alla bilder så att ni slipper dubbletter sen ger jag dom lite extra kärlek i mitt bildredigeringsprogram. Jag gör inga större förändringar utan bättrar på färg, ljus och kontraster för bästa resultat. När full betalning är erlagd (senast 7 dagar efter avslutat bröllop) levereras era bilder digitalt på ett USB-minne, jag finns kvar och är behjälplig ifall ni vill ha hjälp att designa & beställa tack-kort eller bröllopsalbum.

 

Unikt för mig är att jag levererar alla bilder som vi tar, ni behöver alltså inte sitta hemma och sålla bort bilder för att det ska passa ert paket som ni har valt. Jag besparar er det och levererar alla bilder från er bröllopsdag.

Mina bröllopspaket 2018/2019

Porträtt

I detta paket ingår ett planeringsmöte där vi går igenom era önskemål och tittar på inspirationsbilder. Vi utser och besöker tänkta platser inför bröllopsporträtten så att ni får prova på att stå framför kameran. Porträttfotografering på 1.5 timme före eller efter vigseln.

 

Alla bilder redigeras och levereras på USB-minne efter bröllopet.

 

5.000kr

Porträtt & Vigsel

I detta paket ingår ett planeringsmöte där vi går igenom era önskemål, tittar på inspirationsbilder och skapar oss en bild av hur er bröllopsdag kommer att se ut. Vi utser och besöker tänkta platser till bröllopsporträtten så att ni får prova på att stå framför kameran.

Porträttfotografering på 1.5 timme före eller efter vigseln ingår.

 

Alla bilder redigeras och levereras på USB-minne efter bröllopet.

 

7.000kr

Det lilla extra

I detta paket ingår planeringsmöte där vi går igenom era önskemål, ser ut era favoritplatser till bröllopsporträtten och ni får prova på att stå framför kameran så att det ska kännas avslappnat inför er stora dag. Fotografering vid vigsel, 1,5 timme porträttfotografering före eller efter vigseln ingår samt fotografering vid förberedelser hos frisör/make up.

 

Alla bilder redigeras och levereras på USB-minne efter bröllopet.

 

9.000kr

Allt & lite till

I detta paket får ni allt och lite till. Planeringsmöte inför bröllopet där vi går igenom en checklista, tittar på inspirationsbilder och utser er favoritplats till bröllopsporträtten, ni får även prova på att stå framför kameran under planeringsmötet så att det ska kännas avslappnat inför er stora dag. Jag följer er från förberedelser, genom vigsel, 1.5 timme porträttfotografering och 2 timmar in på festen för att föreviga mingel och gästerna.

 

Alla bilder redigeras och levereras på USB-minne efter bröllopet.

 

15.000kr

Bokningsförfrågan

 
 
 

 
 
Godkänner
 

För att läsa mer om hur jag hanterar informationen och personuppgifterna kan ni klicka här.