Fotografering

Prislista 2019

Bokningsförfrågan finns längre ner på denna sida...

Barnfotografering

Fotografering: 3250 kr

En fotografering hos mig ska vara en upplevelse utöver det vanliga.
Därför har jag gjort om mitt koncept helt för 2019 och detta har varit väldigt uppskattat hittills.♥  1 timme fotografering
♥  20 st digital bilder 
♥  1 st canvastavla 30x40cm inkl upphängning

♥  Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder.
♥  Personligt album på webben så att ni kan välja era favoriter hemifrån, 
♥  Fritt inträde till Leos lekland till ett värde av 500 kr


Paket med extra bilder

♥ 1 st extra digital bild 200kr/st
♥ 5 st extra digitala bilder 650 kr
♥ 10 st extra digitala bilder 950 kr

Tillval
Blomkrans (liten) - 150 kr

Blomkrans (stor) - 300 kr


SMASH THE CAKE: 3600kr
Gillar du att göra något utöver det vanliga? Har ni en blivande 1-åring där hemma och vill
minnas första födelsedagen lite extra? Då är detta koncept något för er.

♥  1 timme fotografering (traditionella porträtt och tårtkalas)
♥  20 st digitala bilder
♥  1 st canvastavla 30x40cm inkl upphängning

♥  Vimplar och ballonger att pynta med till tårtkalaset
♥  Tårta i matchande färg
♥  Fri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder.
♥  Personligt album på webben så att ni kan välja era favoriter hemifrån.

♥  Fritt inträde till Leos lekland till ett värde av 500 kr

Färdiga produkter


Canvas tavlor 

Canvasduk uppspänd på svensk kilram av furu.
Papprets kvalitet förstärker bilden och ger en känsla av lyx och exklusivitet.

30x40 cm - 990 kr

Fine art printar inkl tavelram
Museum kvalité på en slät yta och lätt gräng. Djup svärta, enastående bildskärpa och stor färgrymd. Lämplig för utskrifter med bevarande av detaljer, färgfotografi och s/v porträtt. 100% bomull och utan optiskt vitmedel


Exklusive ram i valfri färg, svart, vit, aluminium eller guld. Konstglas som inte reflekterar.  


30x40 cm - 1800 kr

Portfolio

Barnfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Familjefotografering
Barnfotografering
Barnfotografering

Jag vill gärna höra från er och lägga upp en plan på en kommande fotografering.
Läs mer om de vanligaste frågorna & svaren längre ner eller kontakta mig för mer information om din kommande upplevelse.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 
 

Vanliga frågor som dyker upp i samband med fotografering

Om man vill boka en fotografering till sitt barn under första året i livet när rekommenderar du att man ska göra det?
När det gäller att fotograferas hos mig så tar jag emot barn från ca 6 månader och framåt, detta för att man ska ha bäst variationsmöjligheter i bilderna. Jag brukar rekommendera att boka en tid från att barnet lärt sig sitta för då kan man ta både sittande och liggande bilder.

♥ Kan man inte boka nyföddfotografering hos dig?

Nej, jag har valt att specialisera mig på barn mellan 1-3 år. Det går självklart bra att komma till mig för andra uppdrag men nyfödd har jag valt att plocka bort från mitt utbud då detta inte håller sig inom tidsramen för mina fotograferingar. Vill ni ha tips på annan nyföddfotograf så kontakta mig gärna så hjälper jag er med kontakt. 

♥ Vad ska barnet ha på sig under fotograferingen?
Jag brukar rekommendera ljusa, neutrala färger för att kläderna inte ska stjäla fokus i bilderna, det är även fint att ta nakenfisbilder i studion. När det gäller syskonfotograferingar så är det väldigt fint att matcha färgerna på kläderna för att visa en mer samhörighet till varandra.

♥ Vad händer om det inte skulle gå att genomföra fotograferingen pga att mitt barn inte kan sitta still?
Jag har som mål med en fotografering att vi fotar ca 30 min, den övriga tiden går åt till att roa, jaga och leka med barnet. Allt är på barnens villkor, det får man inte glömma. Det händer sällan att dessa 30min är sammanhängande utan vi fotar några bilder, tar en paus så barnet får röra lite på sig sedan fotar vi några bilder igen. Detta har jag fått väldigt mycket beröm för med mitt tålamod, jag ser inte detta som ett problem utan att man måste göra det bästa av hur situationen är. 

♥ Mitt barn gör inte som jag säger, hur löser vi det?
När ni kommer till mig så ska det vara en avslappnad känsla för dig som förälder. Jag kräver inte att ni ska säga till era barn att göra si eller så, den uppgiften kan jag ta på mig. Ofta så lyssnar barnen bättre på fotografen då det blir lite skrämmande för dom när en främmande människa säger vad de ska göra.

♥ Om mitt barn skulle ha en dålig dag och inte vill fotograferas hur gör vi då?
Märker vi efter ca 20 min att det absolut inte går, barnet är för trött eller har vaknat på fel sida. Då bryter vi helt enkelt och bokar in en ny tid kostnadsfritt. Man kan som sagt inte styra över barn och det måste få vara på deras villkor, går det inte ena dagen då får man prova en annan dag

♥ Hur lång tid tar det innan man får bilderna?

Det tar ca 7 dagar för mig att gå igenom alla bilderna sedan får ni en länk till ett personligt album på webben där ni kan gå in och välja ut era favoriter. Närmare instruktioner hur det går till får ni i mejl samtidigt som länken. Tiden kan variera någon dag beroende på om det är hög eller lågsäsong. Albumet ligger synligt på webben i 7 dagar så ni kan välja bilder i lugn och ro hemifrån. Hur lång tid det tar innan ni har bilderna hos er beror lite på hur lång betänketid ni behöver ha. Efter att jag fått ert urval tar det ca 14 dagar att få klart tavlan så jag skulle säga 2-3 veckor efter ert urval.

♥ Får man använda bilderna på nätet, facebook, instagram m.m.?
Ja det får man göra, vi skriver ett avtal under fotograferingen där det framgår vad ni och jag får använda bilderna till. Vid publicering på internet ska mitt företagsnamn Elin Ekroos photography nämnas i anslutning till bilden.


♥ Hur betalar man fotograferingen?

Fotopaketet betalas i förväg för att garantera er bokning. Den ska vara betald senast 14 dagar innan fotograferingen. Ej betald faktura = ej bokad tid. Vill ni köpa till fler digitala bilder eller produkter så faktureras detta i efterhand.


♥ Går det inte att boka en fotografering och bara köpa en bild?

Självklart, jag skräddarsyr priser och paket efter era önskemål. Prislistan som jag har är mer för de som vill ha ett färdigt paket och veta vad de får när de bokar en fotografering hos mig. Skicka en förfrågan så återkommer jag med prisuppgifter för ditt uppdrag.

♥ Hur länge är presentkortet på Leos giltigt?
Från att jag beställer presentkortet så är det 2-års giltighetstid så ni behöver absolut inte använda kortet det första året om ni vill att lillen ska hinna växa till sig lite och få mer spring i benen. 

♥ Vad kan man förvänta sig av ett besök hos dig?
Glädje, humor, lek och bus. Jag brukar börja varje fotografering med lite uppvärmning i form av dans och sång till favoritmusiken. Därför skulle jag uppskatta att man skickar över lite förslag på barnens favoritlåtar så att jag kan göra iordning en spellista så att barnen får en igenkänning när de kommer till mig, detta hoppas jag kunna göra dom mer avslappnade och roade.