Gravid- & nyföddfotografering

Grattis till ert kommande lilla mirakel, tillsammans med er vill jag vara med och skapa minnesvärda bilder från denna vackra tid.

Ni kommer inte ångra att ni bokade en tid för fotografering, ni ångrar er om ni inte gör det för det är en tid som inte kommer igen.

 

Detta är en kort tid som ni vill minnas för alltid. Att gå runt med en liten i magen som snart kommer att få ligga i din famn, det är en speciell känsla som svår att beskriva. Att få se all kärlek och förväntan som finns i blivande föräldrars blick är magisk och vackert att få vara med och skapa minnen ifrån denna tid. Det känns som en evighet att gå runt i 9 månader med en liten i magen men helt plötsligt är miraklet i era händer. Den första tiden med en nyfödd liten krabat händer det väldigt mycket, bilder från de första dagarna tillsammans blir ett vackert minne som ni kan titta tillbaka på.

 

Hos mig får ni känna er avslappnade framför kameran, inga stela poser utan naturliga och kärleksfulla bilder vill jag framkalla.

När ni utför en gravidfotografering hos mig får ni 20% rabatt på nyföddfotografering om det sker inom två veckor efter födseln.

Bokning

 

Vanligtvis sker en gravidfotografering någon gång mellan v32-36 för att magen ska få växa till sig ordentligt. Skicka en bokningsförfrågan med önskat datum och tid så återkommer jag med mera information. Även om ni inte vill boka här och nu kan ni skicka en förfrågan om ni har frågor som ni vill ha besvarade.

 

När jag fått en bokningsförfrågan så återkommer jag med lite frågor kring era tankar om fotografering, om ni har en favoritplats färdig som ni vill vara på eller om vi gemensamt ska komma fram till en lämplig plats. Jag har en del ställen runt om Fagersta & Norberg som jag brukar vara på.

Fotografering

 

Jag tar med mig filt så att det finns möjlighet för er att sitta ner utan att bli lortiga. Det finns möjlighet att låna någon utav klänningarna på bilderna ovan, speciellt anpassade för gravida om man vill det. Annars går det bra att ha egna kläder med sig, gärna något ombyte så att vi kan variera bilderna.

 

Jag jobbar med en speciell teknik när det gäller fotografering, jag säger inte åt er att stå och göra på ett visst sätt framför kameran utan jag ger er uppgifter att utföra så att vi framkallar känslor och skratt på ett naturligt sätt.

Leverans

 

Efter fotograferingen så går jag igenom alla bilder på datan och sorterar bort bilder där man blundar, gör roliga miner och dubbletter. Jag ger lite extra kärlek till de bilder som ska laddas upp i urvalet. Jag bildbehandlar inte mycket utan bättrar på ljus & kontraster.

 

Jag skickar ett mejl där ni kan gå in och titta på bilderna, markera era favoriter och sänder dessa tillbaka till mig för sortering. Ni betalar det bildpaket som ni önskar köpa och när full betalning är erlagd skickas en länk tillbaka där ni kan ladda ner era bilder, väljer ni att köpa alla bilder så levereras dessa på ett USB-minne.

''The smallest feet leave the biggest footprints in your heart''

Nyföddfotografering

 

En nyföddfotografering sker inom de första 14 dagarna efter förlossningen. Vi tar fina bilder när den lilla sover. Fotograferingen kostar 995kr.

 

Nyföddfotografering sker i min studio eller hemma hos er. Jag har lite olika rekvisita att använda till nyfödda om man vill, bland annat små plagg, filtar i olika färger o hårband,

 

Har du varit hos mig under din graviditet och tagit gravidbilder? Grattis, då har du 20% rabatt på fotoavgiften.

 

Efter fotograferingen tar det ca 3-5 dagar att gå igenom bilderna, sedan får ni en inbjudan via mejl till albumet. Ni favoritmarkerar de bilder ni önskar köpa och sänder ett mejl tillbaka till mig så att jag kan sortera ut dessa. När ni har erlagt full betalning skickas en ny inbjudan från dropbox.com där ni kan gå in och ladda ner era bilder på datan.

 

Bokningsförfrågan Gravid- & Nyfödd

 
 

 
 
Studio
Utomhus
 
 
 
Godkänner
 

För att läsa mer om hur jag hanterar informationen och personuppgifterna kan ni klicka här.

Prislista 2018/2019

 

Fotograferingsavgift:

Utomhus/studio: 795kr/995kr

Smash the cake: 1095kr/1295kr

 

Bildpriser:

Entaka bilder 495 kr/st

5 st bilder 995 kr

10 st bilder 1495 kr

15 st bilder 1990 kr

20 st bilder 2490 kr

Alla bilder 3495 kr

 

I fotograferingavgiften ingår:

* Råd och information före fotograferingen

* Fotografering ca 1 timme

* Lån av rekvisita

* Urval och grundredigering av samtliga bilder

* Bildvisning online och bildleverans

* Personligt album på webben.

 

*Det finns möjlighet att köpa presentkort om du vill ge bort en fotografering.

* Nyföddfotografering sker endast inomhus, hemma hos er eller i studion.