Gravid & Nyfödd

 

Att vänta barn är en speciell känsla, det är något som kommer förändra ert liv helt och hållet. Jag hjälper er gärna att skapa minnen från denna vackra tid. Både innan och efter födseln.

 

Barn & Familj

 

Innan du vet ordet av det är första födelsedagen bakom hörnet och er lilla skatt har lärt sig att gå. Jag hjälper er att föreviga barnen i olika åldrar så att ni har minnen att spara för framtiden när era barn börjar bli stora.

 

Läs mer här

Bröllop

 

Det finns inget vackrare att få vara med på än vid en bröllopsceremoni. Den dagen två personer säger ja till varandra, inte ett öga torrt och det värmer enda n i själen. Ett riktigt hedersfullt uppdrag som fotograf. Vill ni läsa mer om mina bröllopspaket?

 

Läs mer här

Student & Bal

 

En av de största dagarna i ert liv, ni är färdiga med skolan och vuxenlivet väntar bakom hörnet. Jag vill gärna vara med er och skapa minnen från denna stora dag. Boka en tid för bara dig, dig och din partner eller tillsammans med vänner. Du väljer vilka du vill minnas denna tid med.

 

Läs mer här

ID-kort / Körkort / CV-porträtt

 

Är det dags att förnya körkortet eller legitimationen? Kom in till mig så hjälper jag dig. Kan även hjälpa med bilder till ditt cv.

 

Läs mer här

Företag

 

Behöver ni nya bilder till er hemsida eller sociala medier? Jag hjälper er med både porträtt på personalen och verksamhets bilder ute på fältet.

 

Läs mer här