Utomhus

Memories of joy

- Photography - 

Barnfotografering

En utomhusfotografering kan ske i stort sett när som helst på året, varje årstid har sin egen charm med de olika ljusen.

Portfolio

Barnfotografering
Familjefotografering
Gravidfotografering
Gravidfotografering
Gravidfotografering
Barnfotografering
Siluettfotografering
Barnfotografering
Gravidfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Studentfotografering
Gravidfotografering
Gravidfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Barnfotografering
Gravidfotografering

Så går det till

Bokning av fotografering

Skicka en bokningsförfrågan längst ned på denna sida, skriv med önskat datum och tid för fotograferingen, t.ex förmiddag eller eftermiddag så återkommer jag med lediga tider i närheten av erat önskemål.

 

Vid barnfotografering önskar jag veta namn och ålder på barnen för att på bästa sätt kunna förbereda mig så skriv gärna med det i meddelandet.

 

Skulle det uppstå några förutsedda händelser som gör att ni måste omboka så görs detta kostnadsfritt. Avbokning sker konstadsfritt 7 dagar före fototillfället därefter faktureras 50%.

 

När det gäller gravida och barn så finns det lite olika kläder att låna, gravidklänningar och små kjolar till barnen.

 

Inför fotograferingen

Ni kan förbereda er på olika sätt beroende på vilken typ av fotografering som ni har bokat. När det gäller barn så är det bra om de har ätit och sovit ordentligt innan fotograferingen, tänk därför på att inte boka en för tidig tid så att ni får stressa med måltiden. När det gäller mindre barn kan man tänka på att ta med någon favorit bland barnets leksaker där hemma för att lätt kunna fånga uppmärksamhet under fotograferingen. När det gäller klädval så brukar jag tipsa om enkla färger och gärna så lite mönster som möjligt för att detta inte ska stjäla fokus i bilderna, vid syskonfotografering är det väldigt fint att matcha färger på något sätt. 

 

Skulle det visa sig bli dåligt väder, dvs regn så bokar vi om kostnadsfritt, mulet väder är inga problem att fotografera i, det är bara bra om det inte är för starkt solljus.

 

Under fotograferingen

När det är dags för fotografering kan jag behöva lite hjälp från dig som förälder i vissa situationer. Ibland räcker det med att stå bakom min rygg och göra lite roliga grimager eller toka sig lite för att få barnen att skratta och ibland kan man behöva hoppa och dansa lite. Det är lite olika beroende på hur barnen är. Ibland går det bra utan föräldrarnas hjälp men blyga barn kan behöva lite stök och skoj av någon som de känner sig trygg med för att slappna av.

 

Vi använder oss av en del rekvisita som finns att låna, trälådor, pallar, korgstol, plädar m.m. Vill man ta med sig egen rekvisita så går det självklart bra.

 

För er som fotograferas under sin graviditet eller som par så kommer jag att instruera er hur ni ska göra så att ni slipper känna er nervösa. Jag tar aldrig till några stela poser utan försöker få er avslappnade så att vi ska ha en rolig stund tillsammans och ni ska gå därifrån med ett varmt minne.

 

Efter fotograferingen

När fotograferingen är över tar det ca 7 dagar att gå igenom alla bilder beroende på om det är hög- eller lågsäsong. Under högsäsongen är det något fördröjt.

 

Jag bearbetar bilderna i datan genom att förbättra ljus och kontraster så att de ser enhetliga ut. När bilderna är färdiga bjuder jag in er till ett album på webben där ni enkelt kan se  dessa hemma i lugn och ro och välja era favoriter. Leverans sker på olika sätt beroende på hur stort paket ni väljer.

 

De levereras antingen via webben eller via usb-minne.

 

När ni har gjort ert urval och vet om ni nöjer er med bilden som ingår i fotoavgiften eller vill köpa till bildpaket med 5, 10, 15,20 eller alla bilder (ca 35-40st) så skickas en faktura och den ska vara betald innan leverans av bilder sker.

Prislista 2018

Fotografering utomhus: 1095kr

I fotokostnaden ingår:

 

♡ 1 st digital bild för egen framkallning

♡ 1 timme fotografering utomhus på en plats som vi gemensamt ser ut.

♡ Lån av rekvisita (lådor, pallar, resväskor m.m)

♡ Råd & info inför fotograferingen

♡ Urval & redigering av samtliga bilder

♡ Bildvisning & leverans online  

♡ Personligt album på webben så att ni kan sitta hemma i lugn o ro och välja era bilder.

 

 

Bildpaket

Välj enstaka bild eller bildpaket med flera.

 

♡ Styckepris för en bild 495kr

♡ 5 st bilder 995kr

♡ 10 st bilder 1495kr

♡ 15 st bilder 1990kr

♡ 20st bilder 2490kr

♡ Alla bilder (ca 35-40st) på ett USB-minne. 3495kr

 

Tillval:

Tårta till smash the cake - 300kr

Blommor till mjölkbad - 200kr

Blomkrans till barn (liten) - 150kr

Blomkrans till barn (stor) - 300kr

Blomkrans till vuxen (liten) - 250kr

Blomkrans till vuxen (stor) - 500kr

Vilken typ av fotografering är du intresserad utav?

Fyll i formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan och välj er fotografering i rullgardinen.

Bokningsförfrågan