Vem är jag?

 

 

Jag heter Elin Ekroos och är född och uppvuxen i Norberg, Västmanlands län. Under hela min uppväxt har jag sysslat med hästar så det var där mitt fotointresse startade. Jag köpte min första systemkamera direkt efter studenten och sedan 2009 har jag fotograferat till och från. Intresset för studiofotografering har utvecklats på senare tid och idag driver jag min fotostudio för porträtt av barn och familjer.

 

Som person är jag väldigt glad och energifylld, trots mina 28 år så har jag fortfarande barnasinnet kvar och älskar att umgås med barn i alla åldrar. Jag älskar att skapa minnen som bringar glädje och lycka för andra, både nu och inför framtiden!

Varför ska ni välja mig?

 

Jag är positiv & glad, jag är väldigt barnkär så jag gosar gärna och leker med de små liven. När ni fotograferas hos mig så prioriterar jag en snabb leverans och personlig service, jag försöker alltid tillgodose kundens önskemål.

 

Jag älskar att föreviga barn, familjer och lyckliga stunder i livet. Jag brinner för fotografering och lägger ner all min lediga tid på att göra andra nöjda.

Min historia

 

I grund och botten jobbar jag på kontor som redovisningskonsult.

 

Så länge jag kan minnas så brinner jag för avbildning av vackra miljöer och människor. Jag tycker om att skapa en känsla i bilderna som jag förmedlar.

 

Jag köpte in min första kamera efter studenten -09 och har sedan dess fotograferat mest för min egen del. För att lära mig nya saker och utvecklas inom fotografering.

 

Jag har köpt in studioutrustning med tiden och driver idag min egen studio för porträtt och körkortsfoto.

 

2013 började jag ta åt mig lite uppdrag via frilans finans och nu 2018 har jag äntligen gjort slag i saken och ansökt om F-skattsedel för att kunna bedriva företag inom fotografering & redovisning.

 

Min vision

 

Min vision är att familjer och par ska komma till mig och föreviga deras liv tillsammans, både i vardagssituationer och lite större happenings som förlovning, föräldraskap och bröllop.

 

Det viktigaste för mig är att vi skapar minnen tillsammans och det gör man genom att dokumentera bilder.

 

 

 

 

 

Kontaktuppgifter

Mobil: 070-7526563

Mail: info@eephoto.se

 

Adress: Hackspettbacke 3, Norberg

 

 

Öppettider:

Måndag-Fredag 07.00 - 16.00

Övriga tider efter överrenskommelse.

 

Instagram: ee-photo.se

Följ mig gärna för att ta del av fler bilder, erbjudanden och utlottningar.

 

Tips inför fotografering

 

När det gäller att avbilda människor så anser jag att klädseln är viktig. Det mest tänkvärda är att använda kläder med neutrala färger och helst utan mönster.

 

Detta på grund utav att mönster stjäl gärna fokus i bilderna och jag vill framhäva det finaste i bilden, dig, dig & din partner, barnet!

 

När det gäller att fotografera barn och djur så är det största tipset att ta med något som fångar fokusen, t.ex. en leksak. Gärna något som låter för att lättare fånga fokuset.

 

Har ni mer funderingar, kontakta mig gärna!

 

Tillgängliga betalningsalternativ:

Du kan välja mellan att betala med swish eller mot faktura.

 

Innehar F-skattsedel

Varmt välkommen med din bokning!